OVER DE ONLINE PUBQUIZ

WIE ZIJN WIJ?

Ken je dat gevoel dat je thuis op de bank zit, bij een saaie kringverjaardag of het zoveelste etentje met je huisgenoten? Dat je eigenlijk heel veel behoefte hebt om de lunch met je schoonouders eens anders aan te pakken?

Wij hebben de oplossing om je hersenen te kraken of indruk te maken met jouw kennis, want wij introduceren De Online Pubquiz!

Onze quizmaster Rolf Beens was zich ooit met een aantal vrienden aan het vervelen, zoals veel mensen dagelijks doen. En zelf nogal quizverslaafd leek het hem leuk om een quiz op te zoeken op YouTube om deze samen met zijn vrienden te kunnen spelen.

SAMENWERKING MET VIDEOBIRD

Helaas bleek er na wat Googlewerk eigenlijk geen quiz te bestaan die op een makkelijke manier zo met vrienden kan worden gespeeld. Daarom besloten hij en zijn collega’s dit zelf te maken.
Met behulp van het videoproductiebedrijf van Floris Modderman, VideoBird  genaamd, zette hij daarom de eerste reguliere aflevering van De Online Pubquiz online. En hebben zij ook meerdere offline pubquizzen verzorgd door heel Nederland bij bedrijfsfeesten en festivals.

DE ONLINE PUBQUIZ RONDES

Algemene kennis

De ronde waarbij wij jouw algemene kennis testen, hoe algemener hoe beter!

Film en Tv

De pubquiz master zijn eigen favoriete ronde, en natuurlijk onmisbaar in een echte pubquiz!

Muziek

Uiteraard mag in een pubquiz de muziekronde niet ontbreken. Test jouw kennis van popmuziek, filmmuziek en alle andere genres!

Wildcard

Om de quizzen interessant te houden hebben we elke quiz een nieuwe ronde. Het kan alles zijn, van Aapjes tot Zeeland!

Afbeeldingen

De ronde waarbij albums moeten worden geraden, verbanden moeten worden gezocht en geografische kennis moet worden opgepoetst!

{Update maart 2020}

Door de corona crisis focust De Online Pubquiz zich met name op Live afleveringen online. Voor particulieren, maar ook voor bedrijven. We willen iedereen bedanken voor het meespelen en voor hun support!

HET TEAM

FLORIS MODDERMAN

FLORIS MODDERMAN

CO-FOUNDER & MARKETING

ROLF BEENS

ROLF BEENS

CO-FOUNDER & QUIZMASTER

BO SPINDELAAR

BO SPINDELAAR

CO-FOUNDER

SINDY VU

SINDY VU

SOCIAL MEDIA & CONTENT CREATOR

ROB NGUYEN

ROB NGUYEN

WEBDESIGNER & MARKETING

KRIS NOORDENBOS

KRIS NOORDENBOS

CUSTOMER RELATIONS & QUIZMASTER

ISABELLE JANSEN

ISABELLE JANSEN

REDACTEUR & PR

FLORAN SWANBORN

FLORAN SWANBORN

TECHNIEK