PUBQUIZ VOOR BEDRIJVEN

DAAG JE COLLEGA’S UIT!

Duizenden Nederlandse bedrijven en hun medewerkers werken nu vanuit huis. Los van werken zijn er weinig (leuke) contactmomenten binnen de organisatie. Mis jij niet een leuke (online) borrel of bedrijfsuitje met je collega’s?

Wij bieden daarom op maat gemaakte LIVE pubquizzen aan voor bedrijven. Waarbij de medewerkers allemaal vanaf hun eigen locatie kunnen meedoen. Hoe leuk is dat! Goed voor de teambuilding en spirit!

HOE WERKT DE ONLINE PUBQUIZ VOOR BEDRIJVEN?

Waarschijnlijk heb je nu een hoop vragen rondom het organiseren van De Online Pubquiz voor jouw bedrijf. No worries! In dit document hebben we alle informatie voor je verzameld.

DE ONLINE PUBQUIZ OP TELEVISIE

Samen met BNNVARA organiseert De Online Pubquiz de Tourquiz en de Vroege Vogels Quiz! Onze quizmaster Rolf heeft een stapje opzij gezet om het podium aan te bieden aan niemand minder dan Mart Smeets en Menno Bentveld. Met hen organiseerden we een quiz vol tourkennis, vogelfeitjes, sporttrivia en nog veel meer! Bekijk vooral onze eigen teaser van het event!

We vonden het superleuk zo’n online pubquiz met z’n allen… en jouw presentatie was echt onwijs leuk, dat maakte het helemaal!

Wij hebben al onze eigen vragen gedaan, was echt top! Echt superleuk om onze eigen quiz zo te kunnen doen!

Wij hebben ons ontzettend vermaakt tijdens het LIVE event, echt superbedankt! John was ook echt hilarisch!

Superleuk jongens! En nog in het Engels ook! Echt heerlijk!

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Voor overige vragen bel 020 210 13 03 of stuur een mail naar info@deonlinepubquiz.nl.

13 + 1 =

ORGANISEER MET ONS JOUW LIVE-EVENT

Combineer jouw pubquiz met een heel event! Samen met ons moederbedrijf VideoBird kunnen we ook een geheel LIVE-event organiseren, met muziek, spellen en natuurlijk allerlei andere leuke dingen!

Met meerdere camera’s kunnen wij jouw event vastleggen en er voor zorgen dat jouw werknemers het gevoel hebben alsof ze er zelf echt bij zijn. Verder kunnen we binnen onze studio, met onze eigen apparatuur het gehele event verzorgen, dus hoef je slechts 1x iets te regelen.

PUBQUIZ VOOR BEDRIJVEN PAKKETTEN

MAAK JE ONLINE PUBQUIZ NOG SPECIALER!

Maak de Pubquiz ervaring van je collega’s nog specialer door één van onze borrelboxen te bestellen. Leuk als relatiegeschenk of als bedankje voor hun inzet.

× Hoe kan ik je helpen?